Почитувани родители и пријатели на Општина Карпош оваа година Ве каниме да направите ЕКО МАСКИ, најдобрите ќе бидат наградени и тоа за првите ТРИ најдобри маски се обезбедени од одлични награди, прво место МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН, второ место ПАМЕТЕН ЧАСОВНИК, трето место СЛУШАЛКИ… Со цел да го одбележиме денот на шегата, а воедно да научиме повеќе за електронскиот и електричниот отпад кој секој ден е дел од нашите животи, како мобилен телефон, таблет, компјутер… решивме да оние кои веќе не ни се во употреба и се распипани да ги ре-употребиме и да ги претвориме во одлични ЕКО МАСКИ.

Ве чекаме на дружење и секако НАЈДОБРИТЕ нека победат 🙂

Со почит,
Нула Отпад

Leave Comment