Драги дечиња,

На 1ви април земете со вас празни батерии, соберете тим од 5 другарчиња и подгответе се за трчање!!!
Ќе има забава,а ќе има и НАГРАДИ од Нула Отпад ДОО и Просветно дело… Каде ако не во Ramstore Mall – Skopje !!!

Leave Comment