Почитувани претставници на медиумите,

Во името на Црвен крст на Република МакедонијаСОС Детско село Македонија и Нула Отпад, би сакале да Ве поканиме на ПРЕСС по повод заедничка #ЕкоКАМПАЊА#IChooseToReuse

Средбата ќе се оддржи на 22 мај (вторник) , во 11:00 ч во Црвен крст на Република Македонија, Булевар Кочо Рацин бр.13, ( ПРЕСС Сала ).

Имајќи предвид дека е – отпадот во Македонија е сериозен еколошки проблем, пристапот што го предвидува оваа ЕКО КАМПАЊА #IChooseToReuse дава одлично решение, и тоа решавање неколку сегменти на овој еколошки проблем, намалување на е – отпадиот и реупотреба на истиот, а воедно нуди огромни можности за социјално загрозените семејства во Македонија.

Сподели го настанот и биди и ти дел од оваа мисија #IChooseToReuse

Share the I Choose to Reuse message and be part of this mission #IChooseToReuse

Со почит,
НУЛА ОТПАД

Leave Comment